Pink Ribbon

logov2Voor diegene onder ons die Facebook hebben, hebben het wellicht al gezien. Er is weer een actie bezig waarin je de status van je relatie (verliefd, singel, getrouwd etc.) in de status van je Facebook account moet plaatsen. Dit is enkele jaren geleden gestart met een geheime actie waarin je de kleur van je BH op je Facebook pagina moest plaatsen. Het was toen zo geheim dat het zelfs het nieuws heeft gehaald. Dat vond ik een goede actie, deze wat minder. Wel vind ik het goed als mensen er bij stil staan, en vooral als dit gebeurt om de juiste redenen. Ik heb besloten niet mijn Facebook status aan te passen, maar geluksarmband-hoofdik wil zeker wel wat doen. Ik koop sowieso ieder jaar minimaal 2 producten van Pink Ribbon, waaronder dit jaar deze prachtige armband. Ik zit te denken aan product acties, maar hoe weet ik nog niet precies. Waarschijnlijk ga ik zeepjes e.d. maken van
Pink Ribbon om vervolgens te verkopen. Ik moet er nog goed over brainstorm, want ik wil natuurlijk zo veel mogelijk geld ophalen voor deze stichting.
Hebben jullie nog goede ideeën?

Een eigen bedrijf.

Mijn vriend en ik wilde al een lange tijd een eigen bedrijf. Ineens bedachten we een leuk idee en hebben we dit verder uitgewerkt. Op 11 juli 2012 hebben wij ons ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam: Verjaardag Enzo. We zijn er nu erg druk mee bezig.

Wij gaan thema kisten verhuren voor VerjaardagEnzoonder andere verjaardagsfeestjes. In een thema kist zit alles wat je nodig hebt voor een feestje behalve eten en drinken. Zo zitten er bekers en borden in, verkleedkleren, een draaiboek, materialen voor de spel en knutsel activiteiten, decoratie, uitnodigingen en nog veel meer.
In het draaiboek staat het hele feestje uitgewerkt. Er staan tips in voor het eten en drinken, een planning en andere handige tips.

Omdat ik het bloggen erg leuk vind en graag alle kanten van het internet en social media wil benutten voor het bedrijf, heb ik een blog aangemaakt voor het bedrijf. Hier zullen alle ontwikkelingen van Verjaardag Enzo gepost worden maar ook ideeën voor een leuk feestje! Ik hoop dat jullie eens een kijkje zullen nemen.
Wanneer de blog van Verjaardag Enzo echt vorm heeft gekregen zal ik nog een keer een post hier plaatsen.

De link is:

www.VerjaardagEnzo.blogspot.com

Taartjes en een Cricut Cake mini

Pff, druk heb ik het zeg! Niet normaal. Helaas schiet er dan ook het taarten maken erbij in. Ik had wel wat bestellingen aangenomen, waar ik dan toch eigenlijk ook geen tijd voor had. Maarja, ze zijn wel leuk geworden.

Een Blond Amsterdam taart en een Minecraft taart.Taart Angelique SchellekensTaart Justin

Het verzoek van een roze taart met naam en leeftijd en een bloem. U roept, wij Taart Angeladraaien!

 

Verder nog 2 ‘gewone’ bestellingen voor gebak. Er werd mij gevraagd 50 cupcakes en 30 cakepops te maken. Ze vierden het in een park, dus het moest lang buiten de koelkast staan. Helaas was het enorm warm dat weekend dus niets kon buiten de koelkast blijven staan. Ze waren er enorm blij mee en het was erg lekker. Ik had wat extra gemaakt aangezien mijn vriend jarig was dat weekend. Onze visite heeft er ook lekker van gesmuld!

 

Mensen in mijn omgeving zijn dol op mijn progres gebak. Het is niet zo’n moeilijk recept (lees, super makkelijk) en mijn schoonmoeder had liever een taart van mij dan van de bakker. De vraag was dan ook of ik een taart voor haar wilde bakken. Ook deze taart was een succes!

Bestelling 18-8  Progres Lenie 2-9

Ik heb ook een prachtig juweeltje binnen gekregen, namelijk de Cricut Cake Cricut Cake minimini. Ik wil graag met jullie delen wat ik er van vind, maar helaas! Ik heb het zelfs daar veel te druk voor. Ik hoop echt binnenkort de mini te gebruiken want hij roept me iedere dag!

Nog iemand geslaagd!

Ik was niet de enige die mijn diploma in ontvangst mocht nemen afgelopen juni. Ook mijn vriend heeft 2 jaar lang hard gewerkt om zijn diploma te behalen. Hij deed een studie voor Mechatronica niveau 3 bij ROC Tilburg. Dit deed hij vanuit Defensie, zijn werk. Het was niet altijd even makkelijk maar hij heeft het wel gedaan! Ik ben enorm trots op hem!

Voor hem is dit niet zijn eerste diploma en hij vond het daarom niet zo heel Versierd voor Gydo zijn diplomabijzonder. Daar ben ik het natuurlijk niet mee eens! Ik heb een prachtige bos bloemen gehad van hem, maar ik wist dat ik hem daar niet blij mee kon maken. Daarom heb ik samen met de kinderen op mijn werk een slinger gemaakt om het thuis te versieren. Ook heb ik de vlag uitgehangen en de woonkamer en het balkon met ballonnen versierd. Want zo’n prestatie moet erkend worden!

Huis versierd voor Gydo zijn diploma  Gydo tekenen diploma